avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Redobindire atestat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Redobindire atestat

In calitate de administrator al asociatiei sint propus sa mi se retraga atestatul de catre primaria locala, iar eu consider ca mi se face un abuz. Decizia de retragere atestat poate fi suspendata atit timp cit contest masura in instanta? In decizia de retragere atestat trebuie sa fie cuprinse si elementele de contestatie, adica termenul de contestatie si instanta competenta?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:27, 18 Noiembrie 2011
Numai instanta de judecata,poate dispune in cazuri motivate,suspendarea dispozitiei
In conditiile in care autoritatea publica locala emite decizie de retragere atestat,aveti dreptul ,daca apreciati ca motivatia este netemeinica,in termen de 15 zile de la comunicarea PV sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila
Deci nu trebuie urmati pasii contenciosului administrativ in sensul depunerii contestatiei la emitent si apoi daca solutia nemultumeste sa fie facuta plangere impotriva actului administrativ?
Radu43 a scris:
In calitate de administrator al asociatiei sint propus sa mi se retraga atestatul de catre primaria locala, iar eu consider ca mi se face un abuz.

Puterti sa ne spuneti cine a propus sa vi se retraga atestatul si din ce cauza?
In unele situatii, un document ce atesta o calitate sau o calificare, ramane valabil toata viata. Dar sunt si situatii cand practicarea se poate limita, restrictina sau interzice pentru o perioada sau definitiv.

adriantot a scris:

Puterti sa ne spuneti cine a propus sa vi se retraga atestatul si din ce cauza?In unele situatii, un document ce atesta o calitate sau o calificare, ramane valabil toata viata. Dar sunt si situatii cand practicarea se poate limita, restrictina sau interzice pentru o perioada sau definitiv.

evident, nici nu ma asteptam la altceva ... daca esti moderator, o astfel de intrebare nu este considerata offtopic ... daca nu esti, garantat este OFFTOPIC ... de aici si statusul meu
rusinica ! ... mai ales ca intreg acest mesaj nu are legatura cu redobindirea atestatului, motiv pentru care mi-a fost sters mesajul. dealfel, ma astept ca si acestmesaj sa-mi fie sters si, eventual, sa fiu sanctionat.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
ContSters62736, utilizator
@carol_lorac,
Pentru ca m-ai intrebat public, o sa-ti raspund tot public.
Eu nu ti-am sters mesajul si-acest lucru-l poate vedea oricine stie alfabetul, asa cum se vede in partea de jos a acestei pagini.
Daca un alt mederator ti-a sters un mesaj, adreseaza-te acestuia sa-ti explice de ce a facut-o, raporteaza nemultumirea ta unui administrator, dar nu ma ancheta pe mine, eu nefiindu-ti dator cu nimic, nici macar cu o explicatie.
Te rog acum public, pe acelasi ton pe care-ai facut-o tu cu mine sa-ti ceri scuze si sa incerci a-ti completa pregatirea cu minime reguli de bunacrestere.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)
Sa continuam frumos! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Dragi colegi Se pare ca m-am tinut de cuvant si am facut oarece curatenie si ordine. Imi cer scuze celor carora le-am sters creatiile si interventiile dar ... (vezi toată discuția)
Stergere mesaj NECUNOSCUT123 NECUNOSCUT123 Buna ziua,acum cateva luni am postat o intrebare pe forumul dvs ,situatia fiind rezolvata as dori sa stiu cum se poate sterge acel mesaj avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)