Radu43 a scris:
In calitate de administrator al asociatiei sint propus sa mi se retraga atestatul de catre primaria locala, iar eu consider ca mi se face un abuz.
Puterti sa ne spuneti cine a propus sa vi se retraga atestatul si din ce cauza?
In unele situatii, un document ce atesta o calitate sau o calificare, ramane valabil toata viata. Dar sunt si situatii cand practicarea se poate limita, restrictina sau interzice pentru o perioada sau definitiv.
@elga
indiferent de modul de exprimare, sub forma de intrebare directa prin cuvinte simple sau prin expresii populare romanesti (de genul celei folosite de mine), cele 3 mesaje au avut acelasi continut OFFTOPIC.
se cunoaste faptul ca va aparati tagma administatorilor .... stergeti orice mesaj care ar putea pune in lumina proasta aceasta functie.
nu vi se pare suspecta tacerea lui radu43 ? desi a fost ieri pe site, nu a dat niciun raspuns lui adriantot, desi a fost intrebat in mod expres si explicit asupra cauzelor suspendarii/retragerii atestatului ?
"si tacerea este un raspuns !"
totusi, daca acel mesaj al meu nu a fost sters pt OFFTOPIC, trebuia sa scrieti ADEVARATUL MOTIV, asa cum ati scris despre mesajul lui john ca este inutil.
PS nu va obositi sa ma mai penalizati ... imi voi sterge contul in cursul acestei zile
~ final discuție ~