In calitate de administrator al asociatiei sint propus sa mi se retraga atestatul de catre primaria locala, iar eu consider ca mi se face un abuz. Decizia de retragere atestat poate fi suspendata atit timp cit contest masura in instanta? In decizia de retragere atestat trebuie sa fie cuprinse si elementele de contestatie, adica termenul de contestatie si instanta competenta?
am citat mesajul dvs si am subliniat ce era de subliniat nu pt a va intreba pe dvs despre stergerea mesajului, ci pentru a-mi argumenta pozitia referitoare la mesajul sters. de vazut am vazut de prima oara cine mi-a sters mesajul, am cititi dimineata si mesajul dvs offtopic (dupa parerea moderatorului care a sters mesajul cu pricina), si am fost curios sa vad daca are aceeasi atitudine si fata de mesajul dvs, care era in aceeasi postura cu al meu.
evident, "corb la corb nu-si scoate ochii" .... asa ca ambele mesaje au ramas pe pozitie (al meu la "sterse", al dvs la ramase la subiect
si, ma rog, cu ce anume v-am anchetat pe dvs ? din cite cunosc, o ancheta presupune o multitudine de intrebari, iar o intrebare reprezinta o propozitie/fraza cu caracter interogatoriu, si se termina INTOTDEAUNA cu semnul " ? "
imi puteti spune cite astfel de semne ati regasit in mesajul meu anterior de v-ati simtit atit de ofuscat ???
PS ... imi cer scuze pentru "ancheta" inventata de dvs ! daca cititi mesajele din 2 in 2 rinduri, este problema dvs insa, inainte de a da o astfel de riposta, mai bine ati incerca sa cititi cu atentie mesajele, mesajul meu avind o directie precisa ... evident, persoana in cauza nu da replica stiindu-se "cu musca pe caciula"
@carol_lorac
Nu am raspuns pentru ca nu am mai revenit pe acest subiect pana acum.
Dupa cum ati adresat intrebarea utilizatorului era clar ca erati curios sa stiti despre cauza retragerii si nu sa-i raspundeti la intrebare, in timp ce @adriantot a formulat intrebarea pentru a afla amanuntele necesare, urmand sa-i ofere argumente si solutii, eventual, intr-un raspuns la intrebarea initiala.
Omul a pus o intrebare la care dorea un raspuns, nu zeflemeaua celorlalti utilizatori, expresii de genul "calcat pe bec" sau presupuneri de tot felul. Desi fiecare trebuie sa-si asume si asemenea raspunsuri pe care le-ar primi, moderatorii sunt aici pentru a se evita asemenea situatii jenante. Aveti un raspuns valabil si concret la intrebare? Postati-l si nu va va fi sters. De nu, comentarii de genul presupunerilor cu "calcat pe bec" vor fi sterse.
De aceea cele doua raspunsuri au ramas pe loc, unul sters si altul in topic.
In plus de asta, trebuie sa stiti si dv. ca unui moderator i se sterg raspunsurile, in general, de catre administratori, nu de catre colegii moderatori, cu foarte rare exceptii, atunci cand se face atac la persoana altui moderator sau se folosesc expresii licentioase. Si e normal sa fie asa pentru ca aici nu exista moderatori mai moderatori decat moderatorii.
@elga
indiferent de modul de exprimare, sub forma de intrebare directa prin cuvinte simple sau prin expresii populare romanesti (de genul celei folosite de mine), cele 3 mesaje au avut acelasi continut OFFTOPIC.
se cunoaste faptul ca va aparati tagma administatorilor .... stergeti orice mesaj care ar putea pune in lumina proasta aceasta functie.
nu vi se pare suspecta tacerea lui radu43 ? desi a fost ieri pe site, nu a dat niciun raspuns lui adriantot, desi a fost intrebat in mod expres si explicit asupra cauzelor suspendarii/retragerii atestatului ?
"si tacerea este un raspuns !"
totusi, daca acel mesaj al meu nu a fost sters pt OFFTOPIC, trebuia sa scrieti ADEVARATUL MOTIV, asa cum ati scris despre mesajul lui john ca este inutil.
PS nu va obositi sa ma mai penalizati ... imi voi sterge contul in cursul acestei zile
Spune odata d-le de ce esti propus sa ti se anuleze atestatul, ca sa judecam si noi daca este corect sau nu. Administratori de pe acest site nu doresc sa apere tagma adm. ci doresc sa invete din experientele sau esecurile altora sau doresc sa transmita celorlalti experienta lor. Nu aruncati cu vorbe grele celor care isi exprima parerea.
Dincolo de faptul ca nu am cum sa va penalizez, chiar sa pot, nu as face-o mai mult decat o stergere de mesaj. Puteti sa stati pe forum sau sa plecati, este alegerea dv.
Nu-mi fac probleme in privinta dv. deoarece asa cum v-ati mai deschis cel putin un cont cu care ati postat cand erati banat cu cel de acum - lucru interzis de Regulamentul forumului -, ati putea sa va mai faceti inca 100, asa ca daca vreti cu adevarat sa va retrageti de pe forum, nu e cazul s-o clamati. O faceti pur si simplu.
Noi vom regreta cunostintele dv. de specialitate cu care ne-ati gratificat de atatea ori, dar nu putem permite tonul si continutul nepotrivite cu care va adresati unui om despre care nu stiti nimic, nu-l cunoasteti, ci il bagati apriori in "tagma jefuitorilor" din blocurile patriei.
Utilizatorul @radu43 a vazut ostilitatea si zeflemeaua a trei utilizatori ai forumului si omul si-a dat seama ca e inutil sa continue un topic unde nu primeste raspuns strict la ce a intrebat, ci comentarii insinuoase. Si dv. ati proceda la fel in locul lui!
Stergere mesaj
NECUNOSCUT123
Buna ziua,acum cateva luni am postat o intrebare pe forumul dvs ,situatia fiind rezolvata as dori sa stiu cum se poate sterge acel mesaj avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)