fiul meu a fost citat in mai multe randuri in calitate de martor de fond ,infractiuni privind circulatia pe drumurile publice.nu a semnat ptr primirea niciunei citatii,din motiv ca ,imediat dupa incident,a plecat din tara!citatiile au fost lasate in usa domiciliului din buletin.ulterior.tot in usa am gasit o citatie de le politia locala tecuci,galati,ptr a se prezenta in calitate de.....prezentare mandat aducere,la o data.....cu 2 zile inainte de proces!ce trebuie sa fac?in calitate de parinte?sa ma deplasez eu la politie sa declar ca fiul meu nu este in tara si nu poate fi prezent?nu poate ajunge in tara la data stabilita,deoarece locul de munca nu i permite!va multumesc!
Ar fi bine sa se prezinte se poate invoi de la locul de munca si poate cere instantei o adeverinta ca a fost prezent.Ar fi bine sa fie insotit si de un avocat pentru ca in functie de ce declara poate dobandit calitatea de invinuit si apoi inculpat.Daca nu este in tara aveti nevoie de dovezi ca nu este in tara contract de munca din strainatate permis de sedere de acolo etc
Citatie
cercetasa
accident rutier pe calea ferata in 2009
in urma cu 3 luni am primit citatie de la parchet in care scrie -inculpat - distrugere si semnalizare falsa
m am ... (vezi toată discuția)