avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conturi din banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conturi din banci

buna ziua

va rog sa mi spuneti cum pot eu persoana fizica sa aflu unde are cont,conturi firma care nu mi-a platit salariile restante dupa ce m-a dat afara
am aflat ca in bucuresti sunt 33 de banci .nu pot sa platesc somatii pentru toate 33 ,cred ca trebuie sa fie si o cale mai scurta de a afla aceasta in mod legal
daca nu aflu ex.judecatoresc ma pune pe mine sa-i platesc ca sa trimita el somati de poprire la banci
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:08, 11 Noiembrie 2011
nu puteti afla, de aceea exista secret bancar. Singura varianta este ca executorul sa trimita cerere de informatii la fiecare din cele 45 de banci si abia dupa primirea raspunsurilor sa emita poprirea doar ptr acele banci unde se confirma existenta unui cont bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi bancare c_andreea c_andreea Stie cineva daca se pot bloca conturile la alta banca in cazul unor restante la credite? Si daca da, cat timp dureaza sau cam a cata etapa ar fi asta? ... (vezi toată discuția)