avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat de evitare a dublei impuneri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat de evitare a dublei impuneri

Buna ziua,imi puteti spune va rog care sunt procedurile pentru a obtine Certificatul de rezidenta fiscala,pentru aplicarea Conventiei privind evitarea dublei impuneri,pentru persoane juridice,in judetul Bucuresti.

Cat dureaza si care ar putea fi costurile aferente procedurii de eliberare?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:34, 11 Noiembrie 2011
Mergeti la Administratia Finantelor Publice din Sectorul dvs. si depuneti o cerere in acest sens. Gasiti acolo tipizate.

:offtopic: Bucurestiul este un municipiu, nu un judet.
:))Nu,Bucurestiul este un raion!
A fost odata si asa.
Stiu tocmai d-aia spun
Dar o sa devina si judet daca va avea loc noua organizare administrativ-teritoriala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de rezidenta fiscala ContSters56278 ContSters56278 In cazul unei PFA italiene care desfasoara activitati in Ro persoana prezinta in loc de certificat de rezidenta fiscala,o cerere catre Agentia ... (vezi toată discuția)
Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezidenti? rodia rodia O firma din California imi emite factura (pe care o listez din control panel pt.urmatoarele): 1.gazduire pagina web (hosting) 2.accesare de catre firma mea a ... (vezi toată discuția)