avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anexe la Certificatul de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anexe la Certificatul de inregistrare

Salutare tuturor!
Help! Am pierdut Anexa la Certificatul de inregistrare. Cea cu autorizatiile. Stiti daca imi primeste la Registru dosarul pentru actualizarea obiectului de activitate?:help::((
Cel mai recent răspuns: sosie , utilizator 17:00, 1 Octombrie 2008
Din cate stiu nu este necesara depunerea acelei anexe cu autorizatiile (acea coala verde cu semnatura si stampila fiecarei institutii care va autorizeaza activitatea la spatiul respectiv - daca la aceasta va referiti). Nici la Recodificare si nici la schimbarea ob. de activ. pe cale de Mentiune.
daca faceti recodificare simpla cu extras fila de registru nu vi se cer si anexele.
Scoateti si un constatator cu obiectele de activitate autorizate prin anexa.
Multumesc pentru ajutor. Aceasta Anexa contine activitatea principala, cu codul CAEN vechi. De aceea trebuie depusa, impreuna cu Certificatul de inregistrare, pentru efectuarea modificarii. Noi suntem firma de constructii, activitatea noastra se desfasoara la terti, nu este necesara autorizarea decat de la ITM - protectia muncii.
O sa vad maine la Registru ce pot face. Numai bine tuturor!
Acea anexa nu se depune la ORC chiar daca pe ea e trecut obiectul de activitate principal, deoarece in baza L 359/2004 privind simplificarea procedurii de autorizare nu se mai emite anexa respectiva. Prin urmare, pentru punctul de lucru (inteleg ca e vorba de anexa pentru sediul social) respectiv solicitati emiterea unui nou certificat constatator emis in baza L359.si atunci veti avea, dupa recodificare, obiectul principal de activitate trecut pe acel constatator.

Alte discuții în legătură

Certificat constatator ContSters61319 ContSters61319 O firma are multe puncte de lucru, in majoritatea judetelor. Unele functioneaza dpdv sanitar pe baza anexei la certificatul de inregistrare, acela cu toate ... (vezi toată discuția)
Pfa- recodificare si completare obiect de activitate florentinaa florentinaa Buna! As vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentru recodificare ob de activ si completare ob de activ pentru PFA.... Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Actualizare coduri caen in actul constitutiv actualizat RomeoR RomeoR Trebuie sa actualizam actul constitutiv al SRLului In actul constitutiv avem principalul domeniu de activitate 742 si principalul obiect de activitate 7420 ( ... (vezi toată discuția)