avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA- recodificare si completare obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA- recodificare si completare obiect de activitate

Buna!

As vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentru recodificare ob de activ si completare ob de activ pentru PFA....
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: danablessed , utilizator 17:11, 31 Octombrie 2008
Mrgeti la Registru cu Autorizatia si buletinul complatati o cerere si ati rerezolvati problema.
Conform OUG 44/2008, Autorizatia se anuleaza, iar PFA se vor inregistra la Reg. Comertului si vor primi autorizatie de functionare in baza Rezolutiei directorului ORC. Astfel, veti primi un alt Certificat de Inregistrare, Certificat Constatator si Rezolutie. Odata cu aceasta modificare, se va face si recodificarea obiectului de activitatate.
Dosarul va cuprinde urmatoarele documente in ordinea de mai jos:
- Autorizatie - original
- BI / CI persoana fizica autorizata
- BI / CI imputernicit
- Imputernicire
- copie CIF
- copie CUI
- copie Autorizatie
- CUI - original
- Declaratie model 2 conf. legii 359/2004
- Cerere model III
- Taxa: 77,50 ron

- pe fiecare copie xerox se va scrie: "conform cu originalul", numele in clar si semnatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)
Recodificare malacka malacka poate cineva sa ma ajute, nu stiu daca trebuie recodificat codul caen la o firma care are certificatul nou, dar codul vechi din 2002? si care sunt actele pe ... (vezi toată discuția)
Recodificare gratuita fara rescrierea actului constitutiv ? agnes1999 agnes1999 Firma a fost infiintata prin act constitutiv in 1999. Nu s-a facut prima recodificare (actuala din 2003). In prezent ORC refuza sa faca recodificarea gratuit ... (vezi toată discuția)