avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Garantarea depozitelor bancare - la ce valoare se ...
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Garantarea depozitelor bancare - la ce valoare se calculeaza euro?

Depozitele bancare pentru persoane fizice sunt garantate de guvern pentru suma de 100.000 euro.
La ce valoare este socotit euro, la cursul din perioada respectiva sau la cursul cand Romania a intrat in UE ( asa cum e socotit la firme care au atins plafonul de 35000 euro si devii platitor de TVA )
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:20, 12 Noiembrie 2011
Se calculează prin utilizarea cursurilor de schimb valutar, comunicate de Banca Naţională a României în data la care depozitele au devenit indisponibile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantare depozit/cont bancar Artigas Artigas Va salut, Plafonul de garantare de 100000 Euro de catre stat a depozitelor/conturilor bancare se refera la fiecare depozit sau cont,indiferent daca acestea ... (vezi toată discuția)
Curs pt depasire plafon 35000 euro krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este cursul la care se calculeaza plafonul de scutire de 35000 euro in anul 2009 ? Am citit ca poate fi cel de la ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 100.000 euro? denisa2011 denisa2011 buna ziua. Se pare ca pe 31 iulie am depasit plafonul de TVA de la trimestrial la lunar.As vrea sa stiu la ce curs valutar calculez cifra de afaceri cel de la ... (vezi toată discuția)