avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fraude prin serviciul de transfer rapid de bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fraude prin serviciul de transfer rapid de bani

buna ziua
va rugam sa ne spuneti ce demersuri trebuie sa facem in cazul in care am fost victima unei fraude prin western union si am pierdut suma de 3.700 euro. suntem disperati si vrem saputem facecevasa ne recuperam banii pierduti.........
asteptam raspuns urgent.
o zi buna!
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 18:14, 12 Noiembrie 2011
anuntati politia,banca de unde s-au depus banii,pentru a vii trimite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)
Escrocherie prin internet tudorvlas tudorvlas Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti unde pot reclama un escroc care a abuzat de increderea mea. Aveam nevoie de un imprumut rapid si am cautat pe internet unde ... (vezi toată discuția)