]Sunt Gianina va rog sa imi raspundeti si mie am mai multe indoieli privind un proces a-l matusei mele cu vecinul dansei de langa casa,matusa a fost data in judecata de vecin pentru a-l lasa sa treaca prin curtea ei,dansa avand acces la d:(:(rumul principal printr-o ulicioara cum spune ea care apartine primariei,vecinul are acces la drum prin spatele casei lui dar el nu a mai vrut sa iasa cu masina prin spate si a dorit sa ii i-a 4 metri din curtea matusei sa poata iesi pe aceasta uliciora la drumul principal,bineinteles ca prin intermediul primariei a reusit sa obtina niste acte luate cu bani pe baza acestor acte a dat-o pe matusa in judecata si cu un avocat bun a reusit sa ii fure matusei cei 4 metri,procesul a fost castigat de vecin iar matusa a fost silita sa ii cedeze din curte ,ciudat este ca vecinul a pus un expert sa ii masore matusei curtea dar dupa ce s-a terminat procesul si el a castigat matusa a fost buna de plata si executorul care a costat 3500 ron si cheltuiele de judecata de 5000 ron hotararea a fost definitiva si irevocabila,se mai poate face ceva eu a-s vrea sa o ajut dar nu am prea multe cunostinte daca m-a puteti ajuta va rog sa imi raspundeti. :(