avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce solutie exista?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce solutie exista?

ce solutie exista la problema mea?acum 15 ani undeva la tara,am construit o casa pe un loc de casa mai vechi,adica era casa batrineasca al bunicii sotului meu ce era darimata ,iar noi am ridicat alta noua.la acea casa faceau parte 4frati inclusiv si soacra mea.ei(fratii)nea spus k putem construi noi casa k lor nu le trebuie nimic cu exceptia soacrei mele kre si-a lasat o camera ptr ea din casa veche ,noi ne-am tras gardut intre noi,iar acum fiecare are la primarie rolul ei pe casa,ea pe casa ei(camera)cu un numar de rol,iar noi cu alt numar de rol,fiecare platim separat impozitele la casa si teren separat.casa veche este pe numele bunicului sotului,kre nu mai este in viata,iar noi nu am facut nimic pe atunci sa avem ceva la mina precum putem construi pe acel loc ,sa nu ne poata da afara nimeni.dupa cum am inteles trebuia data mostenirea in judecata ,k sa stam linistiti,este adevarat?acum se mai poate face ceva dk noi am terminat casuta noasta ,construita de jos,pina la acoperis ,locuibila deja,platit la zi impozitele la stat ,la zi toate pe numele noastre,nimic platite pe numele,bunicului sotului,al soacramii?am destui martori kre sa confirme cum era casa inainte si cum am facuto,si citi bani am bagat noi sa ajunga la stagiul de azi.ce solutie am dk cineva din fratii soacramii se revolta si isi vrea partea de loc ?sa-mi darim casa,sa le o las lor?ce trebuie sa facem.?
Cel mai recent răspuns: kro14 , utilizator 20:11, 14 Noiembrie 2011
acte pe casa,...trebuie facuta succesiunea,in urma mortii bunicului dupa care acte pe casa,...stiu este un drum foarte anevoios si lung ...dar asta este,actele au rol de "ad probantum",...au rol probant daca cineva se ridica cu ceva pretentii!
nu prea inteleg termenii acestia de avocatura.te rog fii mai explicid[a].tin sa precizez k bunicul ere mort cind ne-am apucat noi de aceasta casuta ,luata de jos.oare trebuie data mostenirea in judecata k sa putem sta linistiti?dk cineva se revolta oare poate sa ne dea afara chiarr dk noi am bagat o groaza de bani in ea?va multumesc ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)
Ati putea sa imi dati un sfat si recomanda un avocat? Andragem Andragem Buna seara! As avea nevoie de un sfat cum sa procedez. Am cumparat un teren cu o casuta veche de la bunica mea de 93 de ani prin act de vanzare cumparate. ... (vezi toată discuția)
Ma poate da afara bunica sau fiica ei daca am facut vanzare cumparare cu uzufruct? florinsechel florinsechel buna ziua ,ajutati-ma si pe mine cu aceasta problema va rog ca nu inteleg exact termenul asta de uzufruct. in urma cu 5 luni bunicii mei mi-au facut acte de ... (vezi toată discuția)