avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Oferta salariala pentru persoanele care indeplinesc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Oferta salariala pentru persoanele care indeplinesc conditiile de pensionare in perioada 2012-2015

La intreprinderea unde lucrez angajatorul face reduceri de personal si a lansat o oferta de salarii valabila pentru cine vrea si in mod special pentru cine indeplineste conditii de pensionare in perioada2012-2015.Cine accepta oferta i se desface cotractul cu acceptul ambelor parti.Eu ar trebui sa ma pensionez dupa lege in 2020.03 dar am grupa a 2-a si mi se scad 4,6 ani .Deci pot iesi la pensie in data2015.09.
Intrebareaeste:Ies sigur la pensie in aceeasta data?Mai trebuie sa platesc vreo contributie daca am peste 33 de ani vechime?
Cu ce ma poate afecta negativ la valoarea pensiei daca nu gasesc un alt loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:22, 17 Noiembrie 2011
Daca doriti sa stiti sigur cand iesiti la pensie atunci va trebuie sa ne dati mai multe detalii : data nasterii, stagiu de cotizare , perioada lucrata in grupa a I-a sau a II-a ....
cu ce ma poate afecta negativ la valoarea pensiei daca accept oferta cu salariile compensatorii in cazul in care eu trebuie sa ies la pensie in 2015.09
marianaiacob a scris:
cu ce ma poate afecta negativ la valoarea pensiei daca accept oferta cu salariile compensatorii in cazul in care eu trebuie sa ies la pensie in 2015.09

Teoretic si avand in vedere datele pe care le-ati scris in cele doua mesaje, nu exista efecte negative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare bugetari dianamariadamian dianamariadamian 1.Care e varsta obligatorie de pensionare la femei? 2.Daca are 54 de ani poate fi disponibilizata?Eu una stiu ca cu cativa ani inainte de pensionare nu se ... (vezi toată discuția)
Plv-reducere de varsta-grupa m divele divele Bugetari. Salariatul indeplineste conditiile ptr. PLV cu reducere de varsta ptr. grupa de munca, depunem dosarul la casa de pensii, dar ce facem cu ... (vezi toată discuția)
Pensie pusaviorica pusaviorica sotul meu este nascut in anul 1961 si are 40.07.20 ani vechime din care 13.03 ani grupa1 ,5.02.28 grupa 2 , 0.09 grupa speciala ,1.03.21 conditii deosebite ... (vezi toată discuția)