avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... credit ipotecar - cum transform chf in euro pentru ...
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

credit ipotecar - cum transform chf in euro pentru refinantare?

BUNA ZIUA.
VA ROG DACA MA POATE LAMURI SI PE MINE CINEVA AM UN CREDIT IPOTECAR PE CARE LA-M FACUT IN ANUL 2007 IN CHF CUM FRANCUL A CRESCUT FFFFFFF MULT AS VREA SA FAC O REFINANTARE DAR NU STIU CUM SE TRANSFORMA CHF IN EURO,MA POATE AJUTA CINEVA
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: CURALA , utilizator 09:50, 14 Noiembrie 2011
Salut, luati legatura cu banca dvs. si negociati cu ei .Succes.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
dan_sur_cr, utilizator
Pe saitul cursbnr.ro gasiti calculator pentru transformarea CHF in EURO.
Acesta este linkul catre sait :
[ link extern ] /
multumesc tuturor pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar mirela81mire mirela81mire In urma cu 3 ani am luat un credit ipotecar in valoare de 37 000 CHF,acum platesc singura rata lunara (fostul sot nu mai participa ).Va intreb ,exista vreo ... (vezi toată discuția)
Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)