avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces pentru inselatorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces pentru inselatorie

Buna ziua,

Sunt web designer am o firma pe care desfasor activitatea de web design si web hosting.Pana aici nimic iesit din comun.Saptamana trecuta am avut un client care dorea un website sa vanda lemne.Am executat websiteul si acuma doreste sa ma dea in judecata pe motiv de inselatorie ca el nu are vizite, nu se gaseste pe google evident in primele pagini.
Am discutat verbal cu el ca o sa il ajut sa vanda si el mi-a zis ca imi ofera un procent din vanzare.Nu a vandut nimic.Nu am un contract facut banii mi i-a dat in mana.Este vorba de 150 eur din care 50 eur a fost costul domeniului.

Ce pot pati eu daca el sustine in fata instantei verbal cu martor fiul sau ca eu am promis ca ii aduc clienti si nu i-am adus
Cum trebuie sa dovedeasca ca a fost o inselatorie..din punctul meu de vedere eu nu am nici o obligatie fata de omul acesta alta in afara sa ii fac un site

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 18:15, 15 Noiembrie 2011
Sumar ar fi asa.
Total 150 eur
Pret site 75 eur
Gazduire 35 eur
Domeniu 50 eur

Eu i-am dat la pachet gazduire si site la 100 eur in alta parte plateste siteul gazduire de unde vrea sa isi ia si domeniu la fel eu am facut toate serviciile pentru el la o suma de 150 eur

Si eu is cel care am inselat ca el nu are vizite :)
Si eu sunt de parere ca nu va actiona in instanta ci incearca doar sa scoata banii cheltuiti eventual.
Pe plan penal ma indoiesc ca un procuror cat de cat lucid va da drumul unui astfel de dosar pentru inselaciune cu asemenea speta, insa au fost cazuri mai soft asa ca nu ma mai mira nimic.
Recomandarea mea ar fi sa stati de vorba cu acest client si sa lamuriti neintelegerile si pe viitor asigurati-va ca veti pune pe hartie orice detaliu inainte sa va apucati de treaba.

turboxxl a scris:

Ce pot pati eu daca el sustine in fata instantei verbal cu martor fiul sau ca eu am promis ca ii aduc clienti si nu i-am adus

Presupun ca a fost setat un logger de trafic / vizite pe situl clientului. A avut una, doua, tz vizite? Aia sunt clientii. Mai exact potentialii clienti, pe care clientul Dvs ar fi trebuit sa-i convinga in continuare prin pret, calitate, yadda yadda. Case closed.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede art. 215 ? Myoararoshu Myoararoshu Buna seara, puteti sa-mi spuneti unde si ce contine art. 215 C.P.? Multumesc, Mioara (vezi toată discuția)
Urgenta ment ment Buna ziua va rog. ce inseamna. înşelăciunea (art. 215 C.p.) art.26 rap.la art.288 Cp? va multumesc (vezi toată discuția)
Fila cec ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori daca se poate un raspuns:acum mai bine de un 1 an am trimis marfa la un client care in schimbul ei a trimis o fila cec in alb doar semnata ... (vezi toată discuția)