avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului: functionar administrativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului: functionar administrativ

va rog foarte mult sa ma ajutati cu un model de fisa a postului pentru functia de "functionar administrativ"...
va multumesc foarte mult
Cu stima

Szasz Attila
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:59, 13 Noiembrie 2011
asigurari_cluj a scris:

va rog foarte mult sa ma ajutati cu un model de fisa a postului pentru functia de "functionar administrativ"...
va multumesc foarte mult
Cu stima

Szasz Attila

Un model gasiti aici
[ link extern ]

Poate va ajuta
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)
Fisa postului alina5ram alina5ram Buna ziua ....Cine ma poate ajuta cu fisa postului pt un angajat ca si dispecer la o societate furnizoare de apa...?Mai mult m-ar interesa daca pt un asemenea ... (vezi toată discuția)
Functionar administrativ Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Va rog sa-mi spuneti ce atrbuii am ,daca o firma m-a angajat -419001-ca FUNCTIONAR ADMINISTRATIV,dar nu mi s-a dat o fisa a postului. Va rog ,sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)