avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua ....Cine ma poate ajuta cu fisa postului pt un angajat ca si dispecer la o societate furnizoare de apa...?Mai mult m-ar interesa daca pt un asemenea post este nevoie de studii superioare....Mentionez ca dispecerul de la acea societate are de preluat reclamatii si de a le transmite mai departe echipei de interventii...Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AnnaMaria_ru , utilizator 10:24, 12 Octombrie 2010
Fisa postului se intocmeste in functie de sarcinile care ii revin persoanei. Dupa parerea mea nu cred ca este nevoie de studii superioare pt aceasta functie.
si eu caut o fisa a postului pentru functionar administrativ....ma poate ajuta cineva? nu am gasit mare lucru pe net..multumesc anticipat:D
AnnaMaria_ru a scris:

si eu caut o fisa a postului pentru functionar administrativ....ma poate ajuta cineva? nu am gasit mare lucru pe net..multumesc anticipat:D

gasiti aici un model
[ link extern ]
mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post: inginer constructor, secretara, director general 31101979 31101979 Buna ziua. Sunt noua pe aici si am si eu nevoie de ajutorul cuiva. Trebuie sa intocmesc la dosarul angajatului fisa postului dar nu ma pricep cum sa o ... (vezi toată discuția)
Cum aflu ca fisa postului nu e intocmita abuziv? elapitica elapitica Buna seara! As dori sa aflu cine ma poate ajuta sa aflu ca fisa postului la locul de munca este intocmita corect? Nu am cunostinte de HR sau juridice, dar ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)