avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua norme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua norme

in calitate de medic rezident cu drept de libera practica am mai obtinut un post de medic intr-o clinica privata - urgente. Pot avea doua locuri de munca in cazul in care lucrand in garzi pot respecta programul la ambele locuri de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 14 Noiembrie 2011
Legea nr.284/2010 prevede :
Art. 24. - (1) În cazuri excepţionale, posturile vacante şitemporar vacante aferente funcţiilor didactice de predare,funcţiilor de specialitate medico-sanitară şi asistenţă socială şifuncţiilor de specialitate artistică pot fi ocupate şi prin cumul defuncţii, de personal angajat, cu respectarea prevederilor legale privind cumulul de funcţii şi a celor referitoare la ocuparea posturilor vacante, în condiţiile prevăzute la alin. (2).

(2) Posturile vacante şi temporar vacante aferente funcţiilordidactice de predare, funcţiilor de specialitate medico-sanitară şi asistenţă socială şi funcţiilor de specialitate artistică, care nu au putut fi ocupate prin concurs, pot fi ocupate prin cumul şi de către persoane din aceeaşi unitate şi numai în condiţiile în care programul funcţiei cumulate nu se suprapune celui corespunzător funcţiei de bază. În astfel de situaţii nu sunt aplicabile prevederile art. 18 alin. (1).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa ai 2 job-uri la o institutie de stat? Gheorghita123456 Gheorghita123456 [b]Este posibil sa ai 2 job-uri la o institutie de stat in acelasi timp? Institutiile de stat lucreaza cu contract de colaborare? Te poate afecta cumva acest ... (vezi toată discuția)
Cumul functii-functionar public in cadrul aceluiasi angajator CORNELIA.G CORNELIA.G Buna ziua, Doresc sa stiu daca un functionar public poate avea cumul de functii in cadrul aceleasi institutii publice.Care ar fi temeiul legal? Va ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - angajare in sectorul bugetar PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua. Institutia nostra a ramas fara administrator si cum posturile sunt blocate, desi este post unic ,pana vor veni toate aprobarile , dureaza cam 3 ... (vezi toată discuția)