gheisha87 a scris:
Buna, sunt noua pe aici, anul asta am luat la barou, M-am angajat la un cabinet de avocatura foarte bun, dar nu am ramas, deoarece programul este nasol, cam pe la 8.30 seara ajungeam acasa, am o fetita de 3 ani si nu vreau sa ajung sa o vad doar o ora pe zi.Asa ca m-am hotarat sa mai dau o data la inm. Eu am mai dat acest examen de 2 ori, o data am luat 71 de puncte si a 2-a oara am luat 72.
Vreau sa va intreb daca se va da dupa noul cod civ. sau se va da ca la licenta dupa vechiul cod, ca e o brambureala totala.
Pe blogul lui Danilet, aproape o face proasta pe una( unul ) ca nu stie dupa ce cod se va da la vara. Pentru Domnia Sa , lucrurile stau foarte clar. Adica codul nou. Poate d-ul Danilet nu stie ca circula fel de fel de zvonuri cu posibila tematica pe codul civil, si decat sa faca nestiutori pe unii sau altii, mai bine s-ar face publica tematica. Ca sa puna capat zvonurilor.
A...si am mai vazut ceva interesant pe blogul acestuia. La un moment dat, cineva de acolo a ridicat o problema pertinenta, cu un limbaj de bun-simt , despre modificarea concursului de admitere la INM, cu ponderea interviului de 25% din nota finala si ponderea de 52% a grilei de cunostinte juridice. Se pare insa ca nu a fost pe placul d-ului judecator, si i l-a sters. Mai precis persoana respectiva intreba de ce sa fie cu pondere nota de la interviu, pentru ca dat fiind situarea interviului dupa celelalte probe, si procentajul asa de mare, s-ar putea face ceva calcule matematice, astfel ca un candidat sa fie favorizat sau defavorizat, dupa caz:D. L-a mai intrebat, ca daca tot ofera asa o pondere mare, sa faca bine sa dea si dreptul la contestatie. Nu a primit nici un raspuns, ba mai mult i-a sters mesajul.
Insa motivarea d-lui Danilet, despre cresterea ponderii interviului, ce sa mai ....va las pe voi sa savurati .
[ link extern ]
Dupa ce cititi, sa faceti bine sa lasati acele grile de gen X si O, pentru ca sunt aberante si pentru ca sunteti lipsiti de "umanitate" si niste analfabeti. A se intelege ironia de rigoare.