marallaby a scris:
cati canditati vor fi luat peste 7? sa fie mai multi de 100? voi ce spuneti?....ma refer la concursul direct..
tu ce punctaj ai??? :)
in anii trecuti - cei normali, nu nov 2011 - cred ca au fost in medie procuror si judecator vreo 130 de note peste 7...asa, ochiometric, nu am facut statistica
la inm sunt vreo 3000 candidati si de regula vreo 400 de note peste 7, iar noi vreo 1200 ceea ce proportional ar trebui sa dea vreo 100-150 de note peste 7. mie mi s-au parut destul de grele subiectele, chiar comparand cu alti ani inm.
mai sunt si celelalte 2 probe a caror pondere s-a marit de anul acesta si afecteaza, zic eu, clasamentul final, mai ales cand incerci sa lupti si pt un loc acasa sau cat mai aproape de casa (pt cei cu familie ce nu se pot dezradacina de tot). e un start, o batalie, dar mai este...
nu stiu concret ce sa zic de note - vad ca se aduna greu aici oamenii sa spuna ce au facut - nu stiu daca am aflat mai mult de 10 note din macar 100 peste 7. anul trecut erau aproape toate notele adunate si isi 'imparteau' deja judecatoriile/parchetele :)
ar trebui sa spunem si ca acest concurs a fost pana la urma un cadou, ca am avut cu totii de invatat 2 luni mai putin si ca tematica a fost anuntata tarziu, dupa inm. pana in iunie - cred - nu am stiut sigur daca am de invatat civilul vechi sau nu si nici certitudinea examenului. asta poate ar insemna sa fie mai putini cei cu note peste 7. poate. vedem vineri.
eu zic ca a fost un antrenament f bun pentru noiembrie. in cati ani mai prindem noi doua examene, ca anul trecut abia au scos 20 +20 de locuri?! cine a luat peste 60 puncte acum, urca lejer inca 10, chiar si 20 puncte pana in noiembrie (aruncati o privire la inm aug. 2010 si inm ian. 2011)