avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce declaratii trebuie depuse la financiar si pana cand?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce declaratii trebuie depuse la financiar si pana cand?

Buna ziua. Am o intreprindere individuala deschisa in ianuarie 2011(cod CAEN 4781 Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete).Am functionat decat 2 saptamani.Am inteles ca trebuie in cazul in care nu inchid activitatea sau o suspend sa depun declaratile la finante.Ce formulare trebuie sa depun si la ce termene ?.Multumes.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:41, 18 Noiembrie 2011
Chiar nu ma poate ajuta nimeni????
Daca nu sunteti inregistrat ca platitor TVA, va trebui sa depuneti declaratia prvind veniturile realizate in 2011 pana pe data de 25.05.2012.
de asemenea trebuia sa depuneti decl. de venit estimat 220, in termen de 15 zile de la data autorizarii la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare caen elena_7110 elena_7110 As dori sa merg in targuri,piete,balciuri cu un gretar cu mici ,bauturi,produse de patiserie poate si tutun. As dori sa stiu ce cod caen se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Comerciant ambulant alex_16mai alex_16mai ce trebuie sa indeplineasca o persoana fizica pentru a putea comercializa popcorn in parcuri, targuri si alte locatii? sper sa nu para o intrebare pusa aiurea! ... (vezi toată discuția)