Cer un sfat de la toti profesionistii in domeniu de pe forum.
Sunt in cautarea unei versiuni actualizate, de incredere a Codului Penal si a Codului de procedura Penala, cele in lucru, curente, pentru a ma edifica in prima instanta de acuzatiile care mi se aduc si de implicatiile acestora.
Un sfat excelent mi-a fost dat de domnul avocat Barbulescu, dar nu implica mediul online.
Am gasit acest program, LexNavigator si va rog sa ma lamuriti in ce masura ma pot baza pe el. Nu vreau sa ajung in situatia de a vorbi limbi diferite cu politia, procuratura, instanta.
Multumiri anticipate pentru orice raspuns!
Cele mai bune versiuni ale codurilor le gasiti in librarii, actualizate la zi. Pe net e mai dificil sa gasiti ultimele actualizari si nefiind din domeniul nu veti putea sorta informatiile gasite.
Un sfat de care va recomand sa tineti cont este sa nu incercati sa luati dvs locul unui avocat, doar cititnd legile deoarece le veti interpreta in mod grasit si oricat de mult v-ati documenta tot veti vorbi limbi diferite cu organele de cercetare. Incercati sa va luati un avocat, mai ales daca acuzatiile sunt mai grave, oricum exista posibilitatea sa fiti obligat sa va luati avocat, acum depinde despre ce infractiune vorbiti.
Frauda pe internet
dragos07
Buna ziua.
Voi incerca sa insir evenimentele intr-un mod cat mai concis.
In Ianuarie am fost victima unei fraude pe internet. Este vorba de o licitatie ... (vezi toată discuția)