avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru omor

Buna tuturor. am o intrebare sau mai bine spus o curiozitate, sunt citata intr-un proces ,pe scurt cineva din familia mea a fost ucis inculpatul este incadrat pe omor c.p 174 ,are antecedente penale inculpatul la aceasta incadrare c.p 174 omor se adauga si din urma cati ani poate primi inculpatul? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: C.Fabyola , utilizator 14:48, 14 Noiembrie 2011
depinde de antecedentele lui penale,de "resturile" ramase lui de executat-daca are asa ceva...
Art. 174. – Omorul
Uciderea unei persoane se pedepseste cu închisoare de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
din informatiile pe care le am inculpatul a fost condamnat in trecut intr-un proces penal articol 208-209 si a executat doar 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare furt calificat (auto) 208-209 dosoftei dosoftei Solutie: 22214/212/2012 Hot 27.11.2012 În baza art 208 alin 1 şi 4 C.pen ? art 209 alin 1 lit a, e, g şi i C.pen cu aplic art 41 alin 2 C.pen şi art 320 ... (vezi toată discuția)
Incadrare art 174-175 c p roberto3 roberto3 Buna seara! Am o nedumerire....care este minimul special si maximul special al art 174-175(lit i) ??? Cu alte cuvinte intre ce ani se incadreaza? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Detinerea calitatii de unic asociat si administrator -antecedente penale- razvan_ofof razvan_ofof In actul constitutiv al societatii pe care o reprezint este stipulat asa - in calitate de asociat unic fondator si administrator,pe propria raspundere ,avand ... (vezi toată discuția)