avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedentiala

Buna ziua,

Se poate suspenda pe calea ordonantei presedentiale efectele executorii ale unei hotarari judecatoresti, in cazul in care am actiune de fond, ulterioara partajului, prin care am solicitat constarea existentei unor cheltuieli comune-pasiv comun al sotilor, fata de care invoc niste drepturi de creanta in raport cu fostul sot, pe care incerc sa le compensez cu sulta la care am fost obligat prin hotararea pronuntata in dosarul avand ca obiect partaj bunuri comune , ramasa defintiva si irevocabila prin neapelare.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 07:02, 16 Noiembrie 2011
Executarea unei hotarari judecatoresti se poate suspenda pe calea contestatiei la executare doar in situatia in care a fost formulata contestatie la executare.
Alimanescu George a scris:

Executarea unei hotarari judecatoresti se poate suspenda pe calea contestatiei la executare doar in situatia in care a fost formulata contestatie la executare.

Am vrut sa spun ca se poate suspenda pe calea ordonantei presedintiale doar in cazul in care a fost formulata contestatie la executare.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie ciudata - am program de relatii personale si din hotararea de divort si din ordonanta presedintiala elena20a elena20a Buna ziua, S-a judecat apelul la divort si au fost respinse apelurile. In felul acesta, hotararea de fond, unde am program de relatii personale, a devenit ... (vezi toată discuția)
Efectele ordonantei presedintiale in materia divortului Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Am si eu o nelamurire in aceasta materie: efectele ordonantei presedintiale inceteaza la momentul pronuntarii unei hotarari pe fondul cauzei sau la ... (vezi toată discuția)
Informare despre ordonanþa preºedinþialã rodica_post rodica_post [u]Ce este ordonanţa preşedinţială? [/u] Ordonanţa preşedinţială,este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate ... (vezi toată discuția)