avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... achitat datorie la banca dar inca pe lista lor de rau ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

achitat datorie la banca dar inca pe lista lor de rau platnici

Buna ziua.

Acum cativa ani mi-am cumparat cu buletinul electrocasnice si deci un credit la banca.Am achitat tot la zi, fara intarzieri.Zilele acestea am vrut sa-mi fac un imprumut dar cei de la banca mi-au zis ca am o datorie de 700 si ceva de lei din cauza acelui credit.
Ce pot sa fac,in conditiile in care eu am achitat totul la zi,am si chitantele sa dovedesc.Cum imi pot sterge acea "datorie"?Trebuie sa-i dau in judecata??,ca de vorba buna nu prea am avut parte, o tot dadeau din colt in colt cand am mers sa discut cu ei.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dragos_cerbu , utilizator 16:51, 14 Noiembrie 2011
te poti adresa protectiei consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris la biroul de credit, inexistent in alta baza de date. BogdanBunea BogdanBunea Buna ziua, Am si eu o problema si sper din tot sufletul sa ma puteti indruma. Acum cca 5 ani de zile, am facut un credit de consum prin magazinul DOMO, ... (vezi toată discuția)
Probleme dobanda si restante djbamsy djbamsy Buna seara!Tatal meu are un cont la o banca.A facut un imprumut de 5000 lei ( 50 mil lei vechi ) si la sfarsit trebuie sa dea inapoi 8600 lei.Pana aici totul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu eu am facut acum 2 ani si ceva un imprumut la o banca.am ramas fara serviciu si nu am mai putut sa achit ratele.acum am un cont la o alta banca pt salariu,iar ... (vezi toată discuția)