avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Am divortat acum 6 ani, avem impreuna o camera de camin proprietate. Tribunalul mi-a incredintat mie cei doi copii, dar am fost nevoiti sa parasim camera si sa plecam in chirie, deoarece nu mai suportam sa stam acolo. Nu am facut partaj deoarece nu am bani! Fostul sot nu mi-a platit pensia alimentara deloc si a ramas in camera
Cel mai recent răspuns: VieruMaria , utilizator 18:07, 14 Noiembrie 2011
notificati sotul cu privire la neplata , iar ulterior daca tot nu o sa va plateasca ii puteti deschide dosarul de pensie ...asemenea o plangere penala pentru abandon de familie...daca nici de aceasta data nu va plateste pensia...
cat despre imobil, puteti face partajul
Pe sot pentru pensia alimentara actionatil in judecata pe disp.art.305 lit.c Cod penal.
Partajul puteti depune actiune de partaj si solicitati 'ajutor public judiciar', conf. cu O.G.Nr.51/2008 daca aveti sub 500,00 lei pe membrul de familie (Dv plus copii).
Multumesc!

Si mentionez ca este oligofren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon de familie pysykmady pysykmady As putea sa fac o plangere de abandon de familie,in plus el este cercetat de politie sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de arme neletale,Deoarece ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare edymanuel2000 edymanuel2000 Tatal meu nu a mai platit pensia alimentara de 2 ani si jumatate deloc . in hotararea judecatoreasca din 2002 s-a stabilit jumatate din salariu minim pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Mirela Dinu Mirela Dinu Am si eu o problema cu pensia alimentara. In anul 2006 in urma unei procesului de divort minorul mi-a fost incredintat mie (respectiv mamei), instanta obligand ... (vezi toată discuția)