avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale dosar de executare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

dosar de executare

m-i s-a intocmit dosar de executare pt plata impozitelor si penalitatilor acumulate datat pe 02.11.2011 si pe data de 11.11.2011m-i s-a blocat contul bancar.este normal???? nu a intrat in vigoare ordonanta data ca pana la sfarsitul anului contribuabilii care isi platesc datoriile li se reduc penalitatile cu 50% ??? administratia sectorului 4 a procedat corect???
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 18:45, 14 Noiembrie 2011
la sectorul 4 este o adevarata problema.. :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opcnas 894/2011 – aplicarea art. xi din og 30/2011 (anulare penalitati de intarziere) si reglementarea unor masuri financiar-fiscale  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 787/07.11.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 894/2011 privind ... (vezi toată discuția)
Datorii la buget vechi , executare silita pynu pynu Buna ziua , Va descriu ma jos urmatoarea speta : Mama mea detine o firma de contabilitate care a acumulat de-alungul timpului datorii la fisc de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Impozit salarii Iael Iael De la sfarsitul anului trecut nu am mai putut sa platim impozitul pe salarii . Stiu ca se pun penalitati . De curand am aflat ca a aparut o lege care ... (vezi toată discuția)