avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit salarii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit salarii

De la sfarsitul anului trecut nu am mai putut sa platim impozitul pe salarii .
Stiu ca se pun penalitati .
De curand am aflat ca a aparut o lege care permite contribuabilului sa aleaga ce plateste :penalitatile sau principalul.
S-a desfiintat contul unic .
In aceasta situatie eu cred ca ar fi mai bine sa incerc sa platesc cate putin din datoriile vechi ( toate obligatile pt salarii datorate de angajat si angajator au aceleasi penalitati ?).
A mai aparut inca o ordonata care prevede posibilitatea amanarii cu 6 luni a datoriilor dar tot se calculeaza penalitati .
Nu stiu cum e mai bine de procedat .Pt 2 angajati la 3 luni trebuia sa platim 28 milioane lei vechi total si nu mai putem plati din sept anul trecut .
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 12:16, 3 Iulie 2009
Mergeti la finante si vedeti ce va spune si ce ar trebui facut in aceasta situatie.Cred ca pentru 3 angajati mai bine ar fi sa desafiintati firma.
Nu vrem sa desfiintam firma .
Vrem sa cautam o solutie sa iesim din impas in ce priveste plata datoriilor .
Poate ulterior somaj tehnic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Iael Iael Buna ziua, Impreuna cu sotul meu suntem asociati intr-o societate (microintreprindere ) si angajati cu carte de munca . Din vara anului trecut nu am mai ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am infiintat un SRL in urma cu mai bine de trei ani, firma care nu a avut activitate pana in prezent, fapt declarat periodic la fisc, conform ... (vezi toată discuția)
Important! anaf va transmite prin posta detalii despre stergerea penalitatilor  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]ANAF va transmite pana vineri, 15 octombrie, scrisori catre populatie si firme prin care va anunta ca penalitatile vor fi sterse daca datoriile si dobanzile ... (vezi toată discuția)