avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor practicarea unei meserii
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

practicarea unei meserii

Buna seara,

Am studii superioare economice,in ce conditii pot munci legal,individual, fara CECAR?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:33, 15 Noiembrie 2011
Conform O.U.G. nr. 37/2011, care a modificat Legea Contabilitatii, administratorii firmelor mici (cu cifra de afaceri sub 35.000 euro) pot renunta la serviciile contabililor in favoarea absolventilor de studii economice!
A se vedea continutul legii!!! ;)
Un economist poate face multe intr-o firma, dar, din context, inteleg ca este vorba de practicarea meseriei de contabil. In conditiile angajarii cu contract individual de munca (inclusiv cu fractie de norma) puteti avea inclusiv functia de contabil sef fara a fi membru CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Pfa economist t_gheorghitza t_gheorghitza economistii isi pot infiinta pfa pt tinerea contabilitatii la firme? (vezi toată discuția)