avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducerea actelor de studii ºi atestarea lor de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Traducerea actelor de studii ºi atestarea lor de cãtre Ambasadã ºi Ministerul Afacerilor Externe

Va rog sa ma ajutati -fiind din provincie-indrumandu-ma -eventual sa-mi dati adresele unde ma pot duce pentru a atesta niste acte de studii traduse si legalizate in araba.
Angajatorul mi-a trimis un e-mail in care imi solicita sa -i trimit actele de studii traduse in araba ,apoi sa fie atestate de "EAU ambasada din Romania si de Ministerul Afacerilor Externe din Romania ,apoi trebuie sa fie atestate de catre Ministerul afacerilor Externe din EAU."
Am traducerea legalizata in araba,dar de aici nu mai stiu ce trebuie sa fac si unde sa gasesc aceasta ambasada si minister.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:11, 15 Noiembrie 2011
Puteti lua legatura cu biroul consular al ambasadei EAU din Bucuresti , Aleea Modrogan, nr.4, telefon: 021.231.76.76.
Sectia Consulara - Program: luni-vineri 09.30 -14.30
Pentru birourile specifice ale Ministerului Afacerilor Externe din Romania veti gasi toate datele de contact aici:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

acte casatorie cu cetatean sirian Egnar Egnar As dorii sa stiu ce acte ii trebuiesc cetateanului sirian pentru casatoria civila cu o romanca ,ei fiind deja casatoriti religios [religia musulmana ]avand ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Acte si alte proceduri necesare pt casatorie in romania cu un cetatean egiptean laraiva laraiva Buna sa va fie inima! Doresc sa ma casatoresc in Romania cu un cetatean egiptean. 1.Stiu ce trebuie pt Primarie,dar nu sunt lamurita cu Apostila care ... (vezi toată discuția)