avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare masina

Buna seara! Va rog sa ma ajutati! Am cumparat o masina ,dacia break,anul trecut,am cumparat-o din targ de la o persoana care s-a dat drept ginerele propietarului masinei,am cumparat-o cu cartea si talonul originale si cu o copie dupa buletinul propietarului! Contractul s-a incheiat intre mine si propietar,care nu era de fata,in locul dansului semnand asazisul ginere! Cand am vrut sa imi inmatriculez masina am vazut ce teapa mi-am luat,masina mai fusese data unei alte persoane fara ca acesta sa o radieze din politie! Masina este radiata fiscal de adevaratul propietar! EU NU POT SA IMI IMATRICULEZ MASINA! Sunt disperata,ce pot face?! AJUTOR!!!!!!!!#-o
Cel mai recent răspuns: Dany32 , utilizator 12:12, 15 Noiembrie 2011
La achizitie vi s-a inmanat certificatul fiscal?
Nu mi s-a inmanat mie,s-a inmanat celeilalte persoane care a cumparat-o inaintea mea! Iar acea persoana a dat-o unei alte persoane ,fara nici un act,de unde am luat-o eu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ra3sky ra3sky sal am si eu o problema am o dacia 1310 din 1997 am cumparato acum 2 ani si am facut cu proprietarul act de vanzare cumparare nu am inscris masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Radiere masini joco21 joco21 Am si eu o intrebare?Anul trecut am vandut o Dacia 1400 fara contract de vanzare-cumparare.Acuma la data 26-Mai a expirat Itp-uri si na cautat nimeni ca vrei ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)