avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere masini
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere masini

Am si eu o intrebare?Anul trecut am vandut o Dacia 1400 fara contract de vanzare-cumparare.Acuma la data 26-Mai a expirat Itp-uri si na cautat nimeni ca vrei Cartea de Identite ca sa fac Itp -uri.Cum pot sa radiez daca proprietarul nu cauta pe mine si nici eu nu stiu cine e pentru ca ai zis omul care am vandut eu ca el a vandut in alte persioane si acuma nu raspunde nici la telefon ca sa intreb de unde a vandut. Acuma ce pot sa fac?Poate ca noul proprietar dezmembreze masina si eu platesc impozitul de viate.Eu pot sa radiez masina pe numele meu?


Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 20:23, 13 Iunie 2013
Suportati consecintele instrainarii auto fara respectarea normelor in domeniu
O varianta de solutionare,contactati SPR evidenta auto,detaliati situatia instrainarii fara forme legale
Autoritatea va verifica baza proprie de date si poate evidentia dupa datele de identificare auto statutul acestuia ,respectiv daca este inca in circuletie si eventual proprietar
Alta varianta ,incheiati declaratie notariala pe proprie raspunder ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si nu mai detineti auto,ca urmare a instarinarii acestuia
In baza declaratiei notariale solicitati la autoritatea fiscala radierea auto din evidenta dvs fiscala

Am intrebat la Politia Judeteana cum pot sa radiez masina si ei a zis fara contract de vanzare-cumparare nu pot sa fac nimic degeaba ai la mine Cartea masinei,Acuma ce pot sa fac ca sa radiez masina sa sun pa Bucurest direct la SPR?
Am intrebat la Politia Judeteana cum pot sa radiez masina si ei a zis fara contract de vanzare-cumparare nu pot sa fac nimic degeaba ai la mine Cartea masinei,Acuma ce pot sa fac ca sa radiez masina sa sun pa Bucurest direct la SPR?


Deci, declaratie notariala nu o sa va elibereze niciun notar pt ca efectiv nu aveti ce declara, ca nu o aveti, cu ce dovediti notarului ca nu mai detineti bunul, ca va fost furata, ? In lipsa acelui contract de vanzare cumparare nu puteti face nimic ca sa o radiati de la impozit si din circulatie. Singurul dvs noroc este sa fie oprit in trafic si sa descopere ca nu are itp-ul facut.

Luati legatura cu cel caruia i-ati vandut si faceti un act de mana, in baza acestuia mergeti la impozite si taxe, din acel moment devine proprietar aceea persoana. Actionati-l in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina - lipsa contract de vanzare-cumparare dorel57 dorel57 buna ziua am vandut un autoturism si am facut marea gresala ca nu am facut vanzare cumparare actele masini nu le am de cativa ani propriearul nu e de gasit ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si nu gasesc proprietarul maria tun maria tun Am vandut o masina si nu gasesc proprietarul.Mentionez ca eu platesc impozitul si imi vin amenzi de rovinieta acasa.Ce pot sa fac???:(( (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)