avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzarea taxata in Romania se mai impoziteaza ca venit ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzarea taxata in Romania se mai impoziteaza ca venit unui cetatean canadian?

Sunt imputernicita sa vand apartamentul mostenit de prietena mea de la parintii ei, ea fiind emigrata in Canada si cetatean canadian.
La notariat voi plati, in numele ei, impozitul pe transferul de proprietate. As vrea sa stiu daca ea va mai datora impozit pe venit statului canadian pentru aceasta suma, sau se considera ca suma a fost impozitata in Romania si se aplica vreo conventie de evitare a dublei impozitari? Va multumesc mult pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: danacri , utilizator 22:08, 14 Noiembrie 2011
Din cate stiu eu nu.Atata timp cat se achita in Romania cele cuvenite ,nu mai trebuie sa plateasca nimic.In general intre state se incheie acorduri bilaterale pentru a se evita dubla impunere.
Multumesc mult pentru raspuns. Deci, in Romania, acest impozit, platit la realizarea tranzactiei, la notariat, reprezinta "toate cele cuvenite"? (As vrea sa fiu sigura ca am inteles bine)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe pensia primita din canada DanPol DanPol Sint cetatean roman si canadian, am lucrat peste 20 de ani in Canada si m-am pensionat recent. Acum vreau sa ma reintorc in Romania si sa traiesc din pensia ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensia primita din canada DanPol DanPol Sint cetatean roman si canadian, am lucrat peste 20 de ani in Canada si m-am pensionat recent. Acum vreau sa ma reintorc in Romania si sa traiesc din pensia ... (vezi toată discuția)
Impozit pensie in strainatate alina_valentina alina_valentina Buna ziua, Sunt cetatean Canadian si lucrez in aceasta tara, in acelasi timp primesc in Romania o pensie de 460 RON/luna. Am 60 de ani. Intre Romania si ... (vezi toată discuția)