avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pensie in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pensie in strainatate

Buna ziua,

Sunt cetatean Canadian si lucrez in aceasta tara, in acelasi timp primesc in Romania o pensie de 460 RON/luna. Am 60 de ani.
Intre Romania si Canada exista o conventie pentru evitarea dublei impozitari.
As dori sa aflu daca pentru pensia pe care o primesc din Romania trebuie sa platesc impozit in Canada.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 04:21, 28 Mai 2012
In functie de legislatia din Canada. In România pentru o pensie de 460 lei nu platiti impozit, deci ati putea plati impozit in Canada, daca legislatia va obliga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea taxata in romania se mai impoziteaza ca venit unui cetatean canadian? danacri danacri Sunt imputernicita sa vand apartamentul mostenit de prietena mea de la parintii ei, ea fiind emigrata in Canada si cetatean canadian. La notariat voi plati, ... (vezi toată discuția)
Recuperare impozit platit de nerezidenti pensionari capriciu1 capriciu1 Parintii mei sunt rezidenti in Canada cativa ani. In ciuda faptului ca exista a conventie de evitare a dublei impozitari intre Canada si Romania (nu se ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensia primita din canada DanPol DanPol Sint cetatean roman si canadian, am lucrat peste 20 de ani in Canada si m-am pensionat recent. Acum vreau sa ma reintorc in Romania si sa traiesc din pensia ... (vezi toată discuția)