avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Recuperare impozit platit de nerezidenti pensionari
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Recuperare impozit platit de nerezidenti pensionari

Parintii mei sunt rezidenti in Canada cativa ani. In ciuda faptului ca exista a conventie de evitare a dublei impozitari intre Canada si Romania (nu se plateste impozit pentru pensia mai mica de 12,000 $ pe an) ei continua sa plateasca impozit pentru pensia pe care o primesc.
As dori sa stiu daca cineva stie care este procedura pentru a opri retinerea de impozit din pensie si eventual de a recupera o parte din impozitul platit.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozit pensie in strainatate alina_valentina alina_valentina Buna ziua, Sunt cetatean Canadian si lucrez in aceasta tara, in acelasi timp primesc in Romania o pensie de 460 RON/luna. Am 60 de ani. Intre Romania si ... (vezi toată discuția)
Dubla taxare a pensiilor din canada adrianlav adrianlav Buna ziua. Romania si Canada au un acord de evitare a dublei taxari pentru pensiile provenite din Canada. In cazul in care rezidenta fiscala este declarata ... (vezi toată discuția)
Vanzarea taxata in romania se mai impoziteaza ca venit unui cetatean canadian? danacri danacri Sunt imputernicita sa vand apartamentul mostenit de prietena mea de la parintii ei, ea fiind emigrata in Canada si cetatean canadian. La notariat voi plati, ... (vezi toată discuția)