avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Dubla taxare a pensiilor din Canada
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Dubla taxare a pensiilor din Canada

Buna ziua. Romania si Canada au un acord de evitare a dublei taxari pentru pensiile provenite din Canada. In cazul in care rezidenta fiscala este declarata in Romania atunci taxarea se face in Canada la o valoare de 15%. As dori sa stiu daca se mai platesc alte impozite in romania pe acest venit din pensii. Multumesc, Adrian
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
adrianlav, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrianlav , utilizator 21:44, 29 Aprilie 2017
Se mai plateste CASS (contributia de asigurari sociale de sanatate).
mulrumesc de raspuns, Adrian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru cei care se reintorc in tara si nu au resedinta fiscala ender1986 ender1986 Buna ziua In primul rind scuzati pentru limbajul butucanos. Eu stau in Canada din anii 90, si nu am fost niciodata in evidentza fiscala, in Romania, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensia primita din canada DanPol DanPol Sint cetatean roman si canadian, am lucrat peste 20 de ani in Canada si m-am pensionat recent. Acum vreau sa ma reintorc in Romania si sa traiesc din pensia ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensia primita din canada DanPol DanPol Sint cetatean roman si canadian, am lucrat peste 20 de ani in Canada si m-am pensionat recent. Acum vreau sa ma reintorc in Romania si sa traiesc din pensia ... (vezi toată discuția)