avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara - transcriere casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara - transcriere casatorie

buna seara as avea o intrebare daca ma puteti ajuta va rog frumos si anume : daca te-ai casatorit in uk si tot in uk divortezi mai este nevoie sa anunti casatoria si in romania ? ( mentionez ca casatoria a avut loc pe 24 septembrie si se poate divorta de-abia peste un an , si ca in romania nu este anuntata casatoria ) va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs .
Cel mai recent răspuns: cporumbel , utilizator 22:08, 14 Noiembrie 2011
ce ati facut in Anglia e valabil in Anglia...
persoana cu care v ati casatorit ce cetatenie are?
Eu zic ca da.Trebuie sa transcrieti intai casatoria si apoi divortul.Odata cu trecerea timpului o sa va fie mai greu sa faceti acest lucru.

"ce ati facut in Anglia e valabil in Anglia... "

adica poti sa te casatoresti in fiecare tara, ce conteaza?....!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in uk kryysa kryysa Impreuna cu prietenul meu suntem in UK de mai bine de jumatate de an. El este student si a obtinut YC iar eu lucrez ca au-pair live in. Dorim sa ne casatorim ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei pentru fetita mea AndreeaIMA AndreeaIMA Ma numesc Andreea si am fost casatorita in tara, am venit impreuna in USA, dupa care am divortat aici. Anii au trecut si m-am recasatorit, am o fetita si as ... (vezi toată discuția)
Căsătorie/divorț înregistrare în românia. Zenaida1234 Zenaida1234 Buna , numele meu este Zenaida am fost căsătorită în Albania cu un cetățean albanez si divorțata de curând tot acolo. In urma căsătoriei sotul a luat ... (vezi toată discuția)