avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare masina second hand
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare masina second hand

Buna ziua,
nu stiu exact daca in aceasta sectiune se incadreaza problema mea. As dori sa imi cumpar o masina second hand prin AAA Auto. As vrea sa stiu daca viza mea de flotant in Bucuresti este suficienta pentru a putea intocmi toate actele legate de trecerea masinii pe numele meu. Adica, nu as vrea sa ma trezesc ca mi se spune ca nu o pot inregistra deoarece nu am buletin de Bucuresti ci doar o resedinta temporara, valabila un an.
Nultumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 30 Septembrie 2008
Nu cred ca este un impediment viza de resedinta pentru a va inmatricula masina in Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina second hand Monicaluis Monicaluis Doresc sa imi cumpar o masina second hand de la AAA Auto. Ei spun ca se ocupa de unele formalitati privind actele masinii. Nu am nici o idee despre ce anume ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu permanent - care sunt riscurile pt proprietari? priest1872 priest1872 Buna ziua, ma roaga un domn sa ii fac viza de flotant, eu sunt proprietar. Nu vrea sa imi ocupe si spatiul, ii trebuie doar viza. La ce riscuri ma expun? sunt ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant adramarw@yahoo.co.uk adramarw@yahoo.co.uk Buna seara, am fost rugata sa ajut o persoana care doreste sa isi inmatriculeze masina in Bucuresti. Pentru aceasta ar avea nevoie de o viza de flotant la ... (vezi toată discuția)