avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina second hand
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina second hand

Doresc sa imi cumpar o masina second hand de la AAA Auto. Ei spun ca se ocupa de unele formalitati privind actele masinii. Nu am nici o idee despre ce anume trebuie sa fac dupa ce cumpar masina. Care sunt pasii ce trebuie urmati si la ce institutii trebuie sa merg pentru a o trece in proprietatea mea. Locuiesc in Bucuresti cu viza de flotant, dar domiciliul il am in alta parte. Trebuie sa merg pana in localitatea de domiciliu sau se poate rezolva totul in Bucuresti?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 21:02, 12 Octombrie 2008
Dupa cumparare trebuie inmatriculata. Obligatoriu trebuie declarata si la taxe locale. Cum resedinta este in alta localitate doar acolo unde aveti domiciliul o puteti inmatricula(acolo unde platiti impozitul-taxele locale).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina second hand Monicaluis Monicaluis Buna ziua, nu stiu exact daca in aceasta sectiune se incadreaza problema mea. As dori sa imi cumpar o masina second hand prin AAA Auto. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto clopotellilianapaula clopotellilianapaula buna ziua, am un opel corsa din 1996, motor 1195, m ar interesa cat costa timbru de mediu. ...si daca stau in alt oras pot face toate demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Documentele masinii la mutarea in alta localitate iolaru iolaru Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)