avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

liberare conditionata

daca a fost admis de comisia de propuneri si eliberari din penitenciar, a fost admisa cerea si in judecatorie dupa cat timp este eliberat din penitenciar? poate avocatul sa ia sentinta a doua zi dupa ce a avut instanta sau mai trebuie cateva zile pt a ramane definitiva?
astazi 14 nov a avut instanta poate lua maine sentinta un avocat si sa o ducem la penitenciar pt a fi eliberat?
Cel mai recent răspuns: popescu clara , utilizator 08:09, 15 Noiembrie 2011
Hotararea se va comunica la penitenciar in mod sigur.
Nu e nevoie sa ia nici un avocat hotararea. Mai asteptati, ca exista si un termen de recurs de 3 zile.
Instanta in fata careia hotararea a ramas definitiva este obligata sa comunice locului de detinere copie de pe dispozitivul prin care a dispus revocarea liberarii conditionate.
dar un agent din penitenciar mi a spus ca dac vreau sa l i au mai repede acasa sa nu astept o saptamana pana ajunge comunicarea la ei sa merg cu avocatul sa o iau si sa o duc eu si mi l da acasa in aceeasi zi cand duc comunicarea . intrebarea era daca si aceasta mai are nevoie de cateva zile pt a ramane definitiva ca fondul sau apelul?

despre ce revocare vorbiti?
Cand hotararea ramane definitiva (la expirarea termenului de recurs de 3 zile), instanta de executare comunica locului de detinere adresa de punere in libertate. Pe baza acestei adrese condamnatul este pus în libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare lung.raluca lung.raluca BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE: sotul meu in data de 22 decembrie 2011 trebuie sa intre in comisia de eliberare, trebuie sa astepte inca 2 saptamani pana la ... (vezi toată discuția)
Eliberare condtionata admitere maariaa maariaa Buna ziua! Am o intrebare si eu, dupa admiterea cererii de eliberare condtionata de catre judecator, in cat timp iti da drumul din penitenciar?! (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua in legatura cu eliberarea conditionata. sotul meu munceste se conporta bine se duce la toate activitetile din pentenciar si nu face probleme ... (vezi toată discuția)