daca a fost admis de comisia de propuneri si eliberari din penitenciar, a fost admisa cerea si in judecatorie dupa cat timp este eliberat din penitenciar? poate avocatul sa ia sentinta a doua zi dupa ce a avut instanta sau mai trebuie cateva zile pt a ramane definitiva?
astazi 14 nov a avut instanta poate lua maine sentinta un avocat si sa o ducem la penitenciar pt a fi eliberat?
Nu e nevoie sa ia nici un avocat hotararea. Mai asteptati, ca exista si un termen de recurs de 3 zile.
Instanta in fata careia hotararea a ramas definitiva este obligata sa comunice locului de detinere copie de pe dispozitivul prin care a dispus revocarea liberarii conditionate.
dar un agent din penitenciar mi a spus ca dac vreau sa l i au mai repede acasa sa nu astept o saptamana pana ajunge comunicarea la ei sa merg cu avocatul sa o iau si sa o duc eu si mi l da acasa in aceeasi zi cand duc comunicarea . intrebarea era daca si aceasta mai are nevoie de cateva zile pt a ramane definitiva ca fondul sau apelul?
Cand hotararea ramane definitiva (la expirarea termenului de recurs de 3 zile), instanta de executare comunica locului de detinere adresa de punere in libertate. Pe baza acestei adrese condamnatul este pus în libertate.
Eliberare
lung.raluca
BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE: sotul meu in data de 22 decembrie 2011 trebuie sa intre in comisia de eliberare, trebuie sa astepte inca 2 saptamani pana la ... (vezi toată discuția)