avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... interdictie in norvegia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

interdictie in norvegia

am interdictie de a intra in norvegia .pot calatorii in celelalte tari schengen/eu ,fara nici o problema?
Cel mai recent răspuns: Cartuz , utilizator 18:20, 18 Februarie 2012
Da,nu aveti interdictie in tot spatiul schengen,dar va puteti informa la OFiciul pt Imigrari pe N.Iorga,si la serviciul pasapoarte va spun
Cand a fost impusa interdictia?
acum 6 luni
Puteti merge in statele UE, care nu pot impune interdictii cetatenilor romani dar in Norvegia, stat NON-UE nu puteti merge pana nu expira interdictia.
Am meritat interdictie in Norvegia pe toata viata fiind cetatean al R.Moldova si vreau sa stiu daca pot intra dinnou in Norvegia de asta data cetatean roman?

Alte discuții în legătură

Clandestin in romania mariaaab mariaaab sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain, depasirea vizei... dan_daniel dan_daniel Situatia este urmatoarea....M-am casatorit cu un cetatean strain, non-UE, acum cateva saptamani. Viza dumneai era expirata de cateva luni bune datorita unei ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu pasaport lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua, In ce conditii se poate angaja o persoana din Moldova cu pasaport? Ce implicatii sunt? Multumesc! (vezi toată discuția)