avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Clandestin in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Clandestin in Romania

sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem casatori chiar daca el este clandestin.voiam sa stiu daca exista o astfel de lege si in romania cum ca chiar si clandestinii se pot casatori pe teritoriul romaniei.ptr ca prefer sa o fac in tara mea.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Viorel Iordache , Alte profesii 09:49, 21 August 2020
Daca are pasaport biometric poate intra in Romania fara viza, deci va puteti casatori aici.
Daca are viza pe Italia inseamna ca are pasaport normal, altfel la ce isi mai aplica viza. Ati fost si ati intrebat de casatorie la ambasada sau la primaria de cartier? Daca ati fost la biroul de imigrari si v-au confirmat ca este totul ok inseamna ca nu este ,,clandestin,,ca altfel il faceau ei pachet si il expediau acasa.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2015
Justitiarul711, utilizator
intrebasem si pe altcineva si imi zisese ca trebuie neaparat ca acea viza de 3 luni sa nu fie expirata.v-am intrebat pe dvs sa fiu mai sigura.bine ca se poate ceva si in romania chiar daca este clandestin.va multumesc
da fost la un birou de imigrari,el este clandestin pentru ca viza de 90 de zile este expirata de ceva timp dar mi-au spus ca aici in 2011 s-a schimbat legea si chiar si clandestinii se pot casatori chiar daca nu au un document regular.intrebarea mea este:un clandestin in romania se poate casatori?ptr ca prefer sa o fac in tara mea.
biroul de imigrari este pentru informatii si pentru a ne ajuta.nu este de competenta lor sa in trimita in tara lui.nu as vrea sa se intample asta in romania.

Alte discuții în legătură

Căsătoria cu un cetatea din afară ue lala2130 lala2130 Bună...Eu locuiesc în Malta și as vrea sa mă căsătoresc cu un cetatea de origone sarba, problema este ca i-a expirat dreptul de sedere...Din aceasta ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)