avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Clandestin in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Clandestin in Romania

sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem casatori chiar daca el este clandestin.voiam sa stiu daca exista o astfel de lege si in romania cum ca chiar si clandestinii se pot casatori pe teritoriul romaniei.ptr ca prefer sa o fac in tara mea.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Viorel Iordache , Alte profesii 09:49, 21 August 2020
stiu ca o putem face aici,dar as vrea sa o fac acasa.are pasaport biometric.eu voiam sa stiu daca chiar si dupa terminarea acelor 90 de zile ne putem inca casatori in romania pentru ca el practic este clandestin.
Sa se intoarca in Albania, daca mai sta mult asa pe-acolo poate se alege si cu o interdictie. Dupa 3 luni sa incerce sa vina in Romania, nu poate veni direct in Romania daca a depasit cele 90 de zile cat avea dreptul sa stea in UE.
Despre casatorie in conditiile astea, cu termenul de sedere depasit, nici nu poate fi vorba.
daca cetateanul albanez are interdictie in spatiu schenghen poate intra in romania?de la ambasada mi-au spus ca poate intra fara probleme pentru ca romania nu este in spatil schenghen.dvs ce parere aveti?
Eu nu cred ca va putea intra daca interdictia a fost introdusa in Sistemul de Informatii Schengen.
Sunati la 0219590, e numarul Politie de Frontiera. De acolo veti afla informatii corecte.
NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătoria cu un cetatea din afară ue lala2130 lala2130 Bună...Eu locuiesc în Malta și as vrea sa mă căsătoresc cu un cetatea de origone sarba, problema este ca i-a expirat dreptul de sedere...Din aceasta ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)