avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical angajat decedat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical angajat decedat

Buna ziua,
Pentru toata luna noiembrie am primit un medical. insa pe 15.11.2011 angajatul a decedat ca urmare a problemelor de sanatate.
cum calculez medicalul? calculez pentru perioada 01.11-14.11, nu? iar cand il depun la casa de sanatate duc si o copie a certificatului de deces?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:57, 15 Noiembrie 2011
inclusiv pentru ziua de 15 cand a decedat calculati...Da, duceti si certificatul de deces in copie pentru a justifica de ce numai platiti intreaga luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie data emitere concediu medical Andrea Buciuman Andrea Buciuman Corectie data emitere Concediu medical Mi s-a emis un concediu medical cu cod 09, copilul fiind confirmat pozitiv, Covid. Problema e ca emiterea a fost ... (vezi toată discuția)
Certificate medicale Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat initial AAAAA pt. 30.09. se elibereaza alt medical, in continuarea lui AAAAA intre 01.10 - 02.10., si altul intre 03.10-23.10 in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi eu12 eu12 buna ziua. Daca semnez contractul pe data de 14.11.2011 si primul somaj trebuie sa vina in per 16-18.11.2011, mai beneficiez? Ma gandesc ca ar fi pe luna ... (vezi toată discuția)