avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa postului secretarului unei unitati administrativ ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa postului secretarului unei unitati administrativ teritoriale

Am o intrebare si daca stie cineva sa ma ajute cu un raspuns legal, multumesc anticipat.

Postul de Secretar al unei Primarii trebuie sa aibe fisa postului sau doar pentru ca are atributii in Legea 215/2001 nu trebuie intocmita o fisa de post pentru acest post?????
Cel mai recent răspuns: s_mari , utilizator 09:49, 17 Noiembrie 2011
Daca secretarul are calitatea de salariat, îi sunt aplicabile urmatoarele prevederi din Codul muncii referitoare la fisa postului: art. 17/3/d, 39/2/a.
Fisa postului, anexa la Contractul individual de munca, este documentul care poate contine prevederi din legea 215/2001, cum este cazul de fata, dar acestea devin atributii ale salariatului numai dupa aducerea la cunostinta prin semnarea fisei postului.
fisa postului secretarului, nu este anexa la contractul individual de munca, pentru simplul motiv ca acesta nu are cim. fisa postului este anexa la actul administrativ de numire in functie, si nu are nici o legatura cu codul muncii, codul culorilor, codul bunelor maniere sau orice alte coduri, cozi, coade, etc. :)
Multumesc de raspuns....dar cine ar trebui sa o intocmeasca????
primarul (vezi HG 611/2008)

Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
s_mari, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)
Fisa postului utiliyator utiliyator In luna ianuarie 2010 fisele posturilor vor fi actualizate. Care este timpul legal maxim pe care un functionar il are la dispozitie pentru a contesta fisa ... (vezi toată discuția)
Atributii individuale mentionate în fiºa postului carmeniordan carmeniordan Unde sunt precizate elementele obligatorii ale fişei postului? trebuie precizat numele angajatului? fişa postului poate fi de genul: ,,Va îndeplini ... (vezi toată discuția)