avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... livrare intracomunitara- TVA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

livrare intracomunitara- TVA

Am efectuat o livrare intracomunitara in Italia ptr.un client care nu este inregistrat in scopuri de TVA in reg.operatorilor intracom. ( la verificarea cu VIES apare "Nu ,numar invalid de inregistrare pantru TVA),drept pentru care i-am facturat cu TVA .
Intrebarea mea este : daca am o livrare intracomunitara pentru care am obligatia facturarii TVA ,unde inregistrez aceasta operatiune in decontul de TVA (300) ?
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 11:26, 11 Ianuarie 2013
o tratati ca pe o livrare pe teritoriul Romaniei - rd.9
Multumesc.
Atunci aceasta operatie se delcara in D390?
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara zona libera nicoletabis nicoletabis Am de facut o achizitie intracomunitara dar am verificat cod fiscal al furnizorului si apare invalid desi are codul fiscal al unui platitor de tva cu NL in ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara de bunuri camicami camicami Buna tuturor, in ce situatie o livrare intracomunitara de bunuri se inscrie in D.300 la rd.3? cand se considera ca locul livrarii este in afara Romaniei ? ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara antonia_m09 antonia_m09 O soc.com din Romania, platitoare de TVA achizitioneaza din Italia de la o societatea platitoare de tva (cod fiscal valid) materiale auxiliare utilizate ... (vezi toată discuția)