avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... transmitere revisal 2011
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

transmitere revisal 2011

Ma intereseaza sa prestez servicii ptr.societati comerciale si anume sa ma ocup de completarea si transmiterea revisalului.. M-ar tenta sa-mi fac o firma care sa se ocupe cu asa ceva dar chiar nu stiu de unde sa incep.Specific ca sunt calificata ca economist si inspector resurse umane. Daca ma poate ajuta cineva... va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:44, 15 Noiembrie 2011

Alte discuții în legătură

Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Licentiata in stiinte economice Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari: 1. Ca licentiata in stiinte economice pot tine contabilitatea, inclusiv intocmirea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare inspector resurse umane roxana69 roxana69 Este obligatoriu ca firmele sa aiba angajat un inspector resurse umane pt transmitere REVISAL sau poate si administratorul sa faca acest lucru? (vezi toată discuția)