avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Certificat producator
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Certificat producator

Pot obtine un contract de porducator daca pamantul nu este al meu?Daca ''nu ''cum pot obtine?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:29, 15 Noiembrie 2011
Certificatul de producator se poate obtine numai daca aveti ternul pe care obtineti respectivele produse, in proprietate. Pentru a le putea produce si comercializa, in aceasta situatie in care sunteti, va puteti autoriza ca persoana fizica autorizata, luati terenul in arenda, iar recolta o veti putea apoi comercializa.
De exemplu 0111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase
In aceste conditii puteti primi subventiile pentru exploatarea terenului de la apia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit arenda persoana fizica neautorizata androceul1948 androceul1948 Am calculat dupa lege impozitul pe arenda data oamenilor [21.5%]si pentru depunerea banilor si a declaratiilor 112 si 100 imi trebuie cod fiscal Cum ... (vezi toată discuția)
Caen; cumpararea si vinzarea de bunuri imbiliare proprii badila steluta badila steluta o societate care are cod de activitate mentionat in titlu are dreptul de a lua terenuri arabile in arenda adica poate incheia contracte de arenda.sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Sa garant pentru ouai ? smfqaz smfqaz Buna ziua, [b]Va rog sa-mi precizati in ce masura un SA ([/b] CAEN -0111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor ... (vezi toată discuția)