avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie / Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie / Divort

O sa trec la subiect ca am cateva intrebari :

1. Daca am fost inregistrati ca familie luni intregi , zile intregi , 15 ore pe fiecare zi . Eu am 20 de ani pot face ceva chair daca e tatal meu ? Pe mine nu avea dreptul s-o faca mai ales ca a zis ca a facut-o doar ca sa ne spioneze , nu in gluma .

2. Daca mama mea detine acel act cum ca a bagat divortul si este in decembrie , in cazul in care crede ca ii face rau psihic ( are deja probleme de genul chiar si doctora i-a zis ca , cauza este sotul , si psiholoaga i-a recomandat divort ) poate suna la politie ? 10 amenzi pe zi nu-i strica .

3. Este si nebun daca chiar si el recunoaste ca atunci cand se infurie nu mai stie de el si este in stare de orice , vorbele lui . Face crize de animal turbat si nu exagerez .
Cel mai recent răspuns: Cobacel , utilizator 15:33, 15 Noiembrie 2011
Unde ati fost inregistrata 15 ore pe zi, cum v-a spionat si ce a facut desi "nu avea dreptul s-o faca"?
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
avvalentina, utilizator
acasa dar casa e cu intretinere la bunica mea . Inteleg s-o inregistreze pe mama ca are el tamapenii gelozie paranoia dar pe mine de 20 de ani fara acord nu cred ca avea voie . Si el si mama sunt proprietari dar amandoi cu intretinere . Am gasit un mic dispozitiv pe care nu-l putea folosi la altceva si nu mai zic de 4 DVD pline cu 3-4 luni de inregistrare chiar si la toaleta a pus microfon dala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort / nebun Cobacel Cobacel Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 . 1. Omul ... (vezi toată discuția)
Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani ContSters324705 ContSters324705 buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)
Soțul meu mă înșală. cum pot acționa în cazul divorțului dacă reușesc să obțin dovezi? Anaaa123 Anaaa123 Numele meu este paula și povestea mea este așa practic Prostituția practic când am început relația cu actualul meu soț el sa zicem nu știa ulterior a ... (vezi toată discuția)