avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie / Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie / Divort

O sa trec la subiect ca am cateva intrebari :

1. Daca am fost inregistrati ca familie luni intregi , zile intregi , 15 ore pe fiecare zi . Eu am 20 de ani pot face ceva chair daca e tatal meu ? Pe mine nu avea dreptul s-o faca mai ales ca a zis ca a facut-o doar ca sa ne spioneze , nu in gluma .

2. Daca mama mea detine acel act cum ca a bagat divortul si este in decembrie , in cazul in care crede ca ii face rau psihic ( are deja probleme de genul chiar si doctora i-a zis ca , cauza este sotul , si psiholoaga i-a recomandat divort ) poate suna la politie ? 10 amenzi pe zi nu-i strica .

3. Este si nebun daca chiar si el recunoaste ca atunci cand se infurie nu mai stie de el si este in stare de orice , vorbele lui . Face crize de animal turbat si nu exagerez .
Cel mai recent răspuns: Cobacel , utilizator 15:33, 15 Noiembrie 2011
Unde ati fost inregistrata 15 ore pe zi, cum v-a spionat si ce a facut desi "nu avea dreptul s-o faca"?
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
avvalentina, utilizator
acasa dar casa e cu intretinere la bunica mea . Inteleg s-o inregistreze pe mama ca are el tamapenii gelozie paranoia dar pe mine de 20 de ani fara acord nu cred ca avea voie . Si el si mama sunt proprietari dar amandoi cu intretinere . Am gasit un mic dispozitiv pe care nu-l putea folosi la altceva si nu mai zic de 4 DVD pline cu 3-4 luni de inregistrare chiar si la toaleta a pus microfon dala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort / nebun Cobacel Cobacel Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 . 1. Omul ... (vezi toată discuția)
Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani ContSters324705 ContSters324705 buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)