avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen de primire in Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen de primire in Barou

Buna seara,
imi poate spune cineva,va rog,daca in 2012 urmatoarea sesiune a examenului de primire in profesia de avocat(av.stagiar) este in ferbruarie?
In ceea ce priveste zona Moldovei ,examenul se sustine in Bacau sau Iasi?
Cu stima,
va multumesc anticipat:">
Cel mai recent răspuns: solomon_bc , utilizator 09:34, 16 Noiembrie 2011
de obicei examenul se sustine la Iasi si va fi cel mai probabil in toamna lui 2012
Se zvoneste ca s-ar organiza si un examen de admitere in feb.-martie,dar personal nu cred ca va mai fi nimic atunci. Oricum,nimic oficial in acest sens nu se stie,asa ca ramane tot in toamna.

Examenul se va sustine la Iasi,unde este centru teritorial al INPPA,cel mai probabil la facultatea de Drept din cadrul UAIC,cum a fost si in acest an. :)
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
luiza2008, utilizator
Ok,va multumesc pentru raspuns.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contestatie admitere universitate ContSters183660 ContSters183660 In anul 2007-2008 Universitatea \"Alexandru Ioan Cuza din Iasi\" (UAIC) avea pentru facultatea de drept ca minim pentru admitere media totala (ani de liceu 70% ... (vezi toată discuția)